Duurzaam slopen is de leidraad.

Het DNA van RGS

Scroll
Reshaping today,
creating tomorrow

Betrokken, betrouwbare en innovatieve totaaloplosser

Of het nu gaat om sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonzagen of transport: als sloopbedrijf kunnen wij vanuit onze vestigingen in Rijssen en Amsterdam iedere opdracht aan. Door ons kundige personeel en specialistische materieel zijn wij een totaaloplosser die ontzorgt. Duurzaam slopen is daarbij voor ons de leidraad. Onze opdrachtgevers kwalificeren ons als betrokken, betrouwbaar en innovatief. Die kwaliteiten koesteren we.

RGS: familiebedrijf met een trouwe klantenkring

RGS is een familiebedrijf. En alles waar u bij die term aan denkt, geldt ook voor ons. Korte lijnen, afspraak is afspraak, sociaal betrokken, een stabiele en sociale bedrijfscultuur, betrouwbaar: dit alles zit in ons bloed. Daarnaast koesteren wij de banden met onze relaties. Veel van onze opdrachtgevers behoren al jarenlang tot onze trouwe klantenkring. Ook is er binnen ons sloopbedrijf weinig verloop. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons werkzaam. Dit zorgt ervoor dat wij veel kennis en ervaring in huis hebben, wat bijdraagt aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. En daar plukt u de vruchten van.

Wij slopen aan
een betere
toekomst.

Ook werken bij RGS?

Over ons - RGS Over ons - RGS
De historie van RGS

In 1959 legde Hermannus Nijkamp de basis voor het huidige RGS. Iets minder dan veertig jaar later nemen zijn zoons Mannus en Jan RGS zijn taken over en inmiddels geeft kleinzoon Herman leiding aan ons sloopbedrijf. De drie generaties Nijkamp hebben RGS weten uit te bouwen tot een duurzaam sloopbedrijf dat meedoet in de top tien van Nederlandse sloopondernemingen.