Totaalsloop, renovatiesloop én industrieel sloopwerk

Sloopbedrijf

Sloopwerken

Heeft u een groot en ingewikkeld sloopproject? Of juist kleinschalige sloopwerkzaamheden? Of het nu gaat om totaalsloop, renovatiesloop of een industrieel sloopwerk: RGS kan iedere opdracht aan. Wij begeleiden uw project van A tot Z en voeren de sloopwerken uit met kundig personeel en specialistisch materieel.

Neem contact op
Scroll
60 jaar ervaring in Sloopwerken

Uw sloopwerken uitvoeren

Om uw sloopwerken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, maakt RGS in overleg met vooraf een gedetailleerd projectgebonden sloopplan. Daarbij worden uiteraard ook de veiligheidsrisico’s geïnventariseerd en weggenomen. Alles wordt zorgvuldig gedocumenteerd in onder meer een asbestwerkplan, een logistiek plan, een V&G plan en een BLVC-plan. Ook wordt de juiste sloopmethode bepaald, met als stelregel dat uw omgeving geen gevaar mag lopen of hinder mag ondervinden van onze sloopwerkzaamheden. En natuurlijk zouden wij RGS niet zijn als wij niet als doel hebben om zoveel mogelijk materialen hoogwaardig te hergebruiken, zodat er geen kostbare materialen verloren gaan. Niet voor niets zijn wij sterk in circulair slopen.

Onze projecten
Alle projecten

RGS: uw sloopbedrijf

Goed om te weten: niet alleen voor uw sloopwerken, maar ook voor asbestsanering, bodemsanering, puinrecycling [Av1] kunt u bij ons sloopbedrijf terecht. Vanuit onze vestigingen in Rijssen en Amsterdam kunnen wij iedere opdracht aan. Ook de uwe. Met ons personeel en specialistische materieel zijn wij graag de totaaloplosser die u ontzorgt in ieder project.