Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Asbestsanering


Volledig gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf

RGS beschikt over de kennis, de ervaring, de middelen en de certificaten om asbest verantwoord te verwijderen en af te voeren. Het gespecialiseerde team van een Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA’er) en Deskundige Asbest Verwijderaars (DAV’ers) heeft ruime ervaring met zowel binnensanering van asbest (inpandig verwijderen) als buitensanering van asbest (het saneren van asbesthoudende materialen in de openlucht). Ook de containment-techniek, waarbij de ruimte waarin het asbest zich bevindt volledig wordt afgeschermd van de rest van de omgeving, beheerst het asbestteam van RGS totaal.


Asbest in grond of bodem?

Is er asbest aangetroffen in bodem of grond? Ook voor de sanering van verontreinigde grond kunnen opdrachtgevers terecht bij RGS. Zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers kunnen volledig vertrouwen op een absoluut veilige manier van werken en verwerken, volgens de strenge regelgeving die geldt voor asbestsanering.


Procescertificaat Asbestverwijdering

RGS is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering, waarin de bepalingen zijn vastgelegd rondom de technische verwijdering van asbesthoudende materialen in verschillende risicoklassen 1, 2 en 2A. 

RGS kan ook de verplichte asbestinventarisatierapporten verzorgen.