Asbestverwijdering

Gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf

Asbestsanering

RGS beschikt over de kennis, de ervaring, de middelen én de certificaten om verantwoord asbest te verwijderen en af te voeren. Asbestsanering kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. U kunt er op vertrouwen dat wij veilig werken en verwerken, volgens de strenge regelgeving die geldt voor asbestsanering.

Neem contact op
Scroll
26 jaar ervaring in Asbestsanering

Werkzaamheden op het gebied van asbestsanering

Ons gespecialiseerde team - bestaande uit een Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA’er) en Deskundige Asbest Verwijderaars (DAV’ers) - heeft ruime ervaring met alle werkzaamheden op het gebied van asbestsanering. Denk daarbij aan…

  • de binnensanering van asbest (inpandig verwijderen);
  • de buitensanering van asbest (het saneren van asbesthoudende materialen in de openlucht);
  • het verzorgen van de verplichte asbestinventarisatierapporten.
Onze projecten
Alle projecten

Asbestsanering: veilig en correct

Ook de containment-techniek, waarbij de ruimte waarin het asbest zich bevindt volledig wordt afgeschermd van de rest van de omgeving, beheerst ons asbestteam tot in detail. En om u ervan te kunnen verzekeren dat de asbestsanering veilig en correct gebeurt, kunt u altijd terugvallen op ons Procescertificaat Asbestverwijdering.

Sanering van verontreinigde grond

Is er bij u op locatie asbest aangetroffen in de bodem of de grond? Ook voor de sanering van verontreinigde grond kunt u terecht bij RGS. Ook deze werkzaamheden voeren wij verantwoord en adequaat voor u uit.