60 jaar RGS - open dag

Scroll

RGS viert 60-jarig bestaan met Open Dag

RGS bestaat in 2019 60 jaar. Iedereen is welkom om dit jubileum met ons te vieren tijdens een Open Dag op 22 juni 2019 op onze hoofdvestiging in Rijssen.

Hermannus Nijkamp stond in 1959 aan de basis van de Rijssense Gebouwen Sloperij. Zestig jaar later is RGS uitgegroeid tot één van de grootste sloopbedrijven van Nederland. Wij zijn actief in heel het land en hebben inmiddels tal van aansprekende projecten op onze naam staan, waaronder de sloop van de textielfabrieken van Koninklijke Ten Cate op het Indiëterrein in Almelo, het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam en parkeergarage P2 op Schiphol. Vanuit onze circulaire visie zetten wij ons in voor een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van bij de sloop vrijkomende materialen.

Alle facetten van het sloopvak komen tijdens de Open Dag aan bod

Tijdens de Open Dag op 22 juni krijgen bezoekers de kans uitgebreid (nader) kennis te maken met ons bedrijf en met alle facetten van het prachtige sloopvak. Vrijwel ons complete machinepark is te bewonderen, van een 1 ton zwaar minikraantje, tot een hybride sloopkraan en onze maar liefst ruim 100 ton wegende sloopmachine. Er is volop aandacht voor belangrijke thema’s als veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulair slopen. Ook gaat tijdens de Open Dag onze nieuwe bedrijfsfilm in première.

Wie wil kan onder begeleiding van één van onze medewerkers laten zien hoe behendig hij of zij is met een machine uit het materieelpark van RGS. Voor kinderen is er ook genoeg vertier, onder andere in de vorm van een springkussen.

Bezoek onze Open Dag op zaterdag 22 juni. Iedereen is welkom tussen 10.00 een 16.00 uur aan de Noordermorssingel 1 in Rijssen.