Eigen vervoer en rijden voor derden

Transport

Zwaar transport

Voor het zwaar transport van afkomende materialen is RGS niet afhankelijk van anderen. Met onze eigen vrachtwagens kunnen wij zelf alle materialen transporteren. En wij rijden ook voor derden. Wij zijn namelijk in het bezit van een (inter)nationale transportvergunning.

Neem contact op
Scroll
21 jaar ervaring in Transport

Modern vrachtwagenpark

Met onze moderne trucks - die natuurlijk voldoen aan strenge emissie-eisen - voeren wij vrijkomende materialen eenvoudig af. Vanzelfsprekend worden deze materialen zoveel mogelijk al op locatie gescheiden en gesorteerd. Zo worden de stromen tegen lagere tarieven afgevoerd naar de eindverwerker. En dat is voor u een voordeel. Met onze eigen trucks zijn we bovendien niet afhankelijk van anderen, zodat we al onze projecten snel voor u uit kunnen voeren. Of het nu gaat om sloopwerken, asbestsanering of bodemsanering.

Onze projecten
Alle projecten

Internationale transportvergunning voor zwaar transport

RGS heeft een (inter)nationale transportvergunning voor zwaar transport, waardoor wij ook voor derden mogen rijden. U kunt hierbij denken aan containertransport, het vervoer van los gestorte goederen, installaties en machines, betonplaten en zware of volumineuze goederen. Wat het vraagstuk ook is, onze goed opgeleide chauffeurs pakken het perfect op.