Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Totaalsloop 


Geen enkel sloopproject is hetzelfde

Het oude Hilton hotel op Schiphol, de voormalige chocoladefabriek in Bussum en de St. Maartenskliniek in Nijmegen. Aansprekende projecten van totaalsloop die RGS heeft mogen uitvoeren. Met een gedegen aanpak volbrengt RGS de sloopwerken, met zorg voor de omgeving.

In overleg met opdrachtgevers maakt RGS als duurzaam sloopbedrijf altijd een gedetailleerd projectgebonden sloopplan. Veiligheidsrisico’s worden geïnventariseerd en weggenomen. Alles wordt zorgvuldig gedocumenteerd in onder meer een asbestwerkplan, logistiek plan, V&G plan en een BLVC-plan. Ook wordt de juiste sloopmethode bepaald, waarbij vaststaat dat de omgeving geen gevaar mag lopen of hinder mag ondervinden van de sloopwerkzaamheden.


Circulair slopen

Circulair slopen is een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Afkomende materialen worden gesorteerd in hoogwaardige deelstromen. In ons werk staan de mens en zijn leefomgeving centraal.


Terrein schoon opleveren

Totaalsloop vereist ook het schoon opleveren van het terrein. Afhankelijk van de situatie graven we de grond tot een bepaalde diepte af en zeven die vervolgens. Zo garanderen we dat na afloop van het project het terrein absoluut schoon is en nieuwe activiteiten kunnen plaatsvinden.

Bekijk hier onze projecten