Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Renovatiesloop


Goede communicatie is cruciaal

Renovatiesloop of transformatiesloop vereist niet alleen vaktechnische kennis, maar vraagt ook speciale handgereedschappen en servicegevoelige medewerkers. Ook de logistieke afhandeling, al dan niet in binnenstedelijk gebied, vraagt bijzondere aandacht. En nog meer nog dan bij andere projecten is een goede communicatie met opdrachtgevers en gebruikers bij renovatiesloop cruciaal. RGS weet dat allemaal als geen ander en heeft alle disciplines in huis om aan de hand van heldere afspraken opdrachten tot in de puntjes uit te voeren.


Transformatiesloop; van kantoorpand naar hotel

RGS heeft uiteenlopende complexe een grootschalige renovatiesloopprojecten in heel Nederland uitgevoerd. Deze specialisatie van sloopwerken is de laatste jaren flink uitgebreid met de renovatie van (mutatie)woningen. Ook de transformatie van voormalige kantoorpanden naar bijvoorbeeld een hotel of appartementen heeft voor RGS geen geheimen meer.


Betonzagen en betonboren

RGS beschikt over een eigen afdeling betonzagen en betonboren. Deze specialistische activiteiten passen uitstekend binnen renovatiesloop.