Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

WEGENS GROEI VAN ONZE ORGANISATIE ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:


Projectleider

Organisatie

RGS groep is al zestig jaar specialist in sloopwerkzaamheden. Waar de eerste generatie van dit familiebedrijf begon met kleinschalig materieel op de lokale markt, heeft de huidige generatie het bedrijf aan de landelijke top gebracht en uitgebouwd met het modernste materieel. Dagelijks zijn wij met circa 120 kundige personeelsleden actief in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonzagen en transport. Hierbij staan duurzaamheid en milieuwet en –regelgeving voorop.

 

Functieomschrijving

De projectleider heeft de dagelijkse leiding over, grote complexe sloopprojecten. Jij zorgt ervoor dat de werken gerealiseerd worden binnen gestelde eisen aan tijd en kosten. Op een constructieve, motiverende en vooral zelfverzekerde wijze stuur je de uitvoerders en medewerkers aan. Je hebt grip op alle zaken van dat moment, maar denkt altijd tenminste één stap vooruit. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu. Een vooruitziende blik en heldere communicatie is essentieel in deze dynamische functie.

 

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en staat met beide benen op de grond. Je kunt goed motiveren, hebt aantoonbare werkervaring (bij voorkeur GWW of toelevering) en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor grote projecten. Collega’s vinden jouw prettig in de omgang en gedreven.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan komen wij graag met je in contact. De werving en selectie van deze positie wordt verzorgd door NOVESTA. Informatie of interesse kan dan ook worden ingewonnen via Jeske van ‘t Hooge: 088-3131444 of e-mail: jh@novesta.nl