Afgerond

Winkelcentrum Oranjerie te Apeldoorn

Renovatiesloop

Over dit project

RGS mocht in opdracht van Bouwbedrijf Wessels uit Rijssen de renovatiesloop van winkelcentrum Orangerie in Apeldoorn uitvoeren. Door de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren konden de winkels gewoon open blijven. En om zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken, koos RGS voor de inzet van twee slooprobots uitgerust met een sloopschaar.

Scroll
Circulair
20 %
Gerecycled
78 %
Uitdagingen in dit project.

Complexe werkomgeving

Een transformatiesloop uitvoeren in een overdekt winkelcentrum, waarvan de winkels gedurende de werkzaamheden gewoon bereikbaar moesten blijven, was niet eenvoudig. Gelukkig is dit voor ons dagelijkse kost, waardoor wij dit project tot een goed einde hebben kunnen brengen.

Stof- en geluidsoverlast beperken

Het beperken van de stof- en geluidsoverlast kreeg op dit project extra aandacht. Door twee slooprobots in te zetten bleef de geluidsoverlast beperkt. Stof werd bestreden door veel te sproeien. Bovendien zijn ruimtes eerst afgeschermd, voordat de werkzaamheden startten.

RGS kan iedere opdracht aan

Of het nu gaat om sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonzagen of transport: als sloopbedrijf kunnen wij vanuit onze vestigingen in Rijssen en Amsterdam iedere opdracht aan. Duurzaam slopen is daarbij voor ons de leidraad.