Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

Statutaire naamswijziging RGS

RGS hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn relaties en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Zoals u weet is RGS uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen ons bedrijf.

Door de jaren heen hebben wij een geheel eigen identiteit opgebouwd, kort gezegd: de naam dekt de lading niet meer.

Onze statutaire naam Rijssense Gebouwen Sloperij B.V. is veranderd in RGS groep B.V.

De naamswijziging is onderdeel van de transitie van een onderneming die meedoet in de top tien van Nederlandse sloopondernemingen en met vestigingen vanuit Rijssen en Amsterdam actief is in heel Nederland.

Deze naamswijziging brengt voor u als relatie geen merkbare verandering met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor alle sloopwerkzaamheden, asbestsaneringen en bodemsaneringen en garanderen de kwaliteit die u de afgelopen 60 jaar van ons gewend bent.

Om efficiënter facturen te kunnen verwerken streven wij ernaar om voortaan uw facturen digitaal te ontvangen op administratie@rgs.nl. In verband met het 60-jarig jubileum van RGS nodigen wij u bij deze uit voor onze open dag op zaterdag 22 juni a.s. Voor meer informatie kunt u ons volgen op social media.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen dan staan wij u graag te woord.

Terug naar nieuws