Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

RGS verwelkomt scholieren Pius X college

RGS stimuleert jong talent!

Op maandag 28 januari ontving RGS bijna 30 scholieren van het Pius X college uit Rijssen.

De leerlingen werden ontvangen met wat drinken en een heerlijke koek waarna er overgegaan werd tot uitvoering van het programma. Onze KAM-collega Thijmen gaf een bedrijfspresentatie en vertelde hoe RGS omgaat met onderwerpen als veiligheid en circulair slopen. Vervolgens werden alle leerlingen ingedeeld in groepjes om zo een rondleiding te ontvangen. Scholieren kregen tijdens deze rondleiding uitleg over asbestsaneren en mochten zelfs een asbestpak aan. Ook werd er verteld over grote betonscharen die opgesteld lagen in onze werkplaats. In de werkplaats kon ook nog met een hakhamer op een groot stuk beton geoefend worden.

 

Al met al een leerzame dag voor de leerlingen van het Pius X college uit Rijssen. Op 31-01-2019 komt de 2e lichting studenten.

 

 

 

Terug naar nieuws