Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

RGS presenteert MVO verslag 2018

Geen woorden maar daden!

Als duurzaam sloopbedrijf voelen wij ons, samen met onze opdrachtgevers, verantwoordelijk voor de leefomgeving. Met deze animatie willen wij inzichtelijk maken dat dit voor ons niet enkel fraaie woorden zijn. Zo is te zien hoe RGS zich via Insert en een online marktplaats voor herbruikbare materialen inzet voor circulair slopen en bouwen. De visie dat sloopmaterialen een tweede leven verdienen passen we heel dicht bij huis ook toe. Bij de verbouwing van ons hoofdkantoor in Rijssen worden tal van herbruikbare materialen ingezet, afkomstig uit een sloopproject in Harderwijk.

Behalve duurzaamheid is ook veiligheid voor RGS een belangrijke pijler. Begin 2018 zijn we binnen het bedrijf de campagne LOVE gestart; Let Op Veiligheid Eerst. Onze medewerkers worden met LOVE nog eens extra gewesten op het belang van veilig werken.

In dit maatschappelijk jaarverslag ziet u tal van andere initiatieven waarop we trots zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen; voor RGS zijn dat geen loze woorden. Als bedrijf willen wij daar juist vol op inzetten!

RGS - slagkracht door teamwork

 

 

Terug naar nieuws