Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

RGS lanceert veiligheidscampagne

RGS lanceert veiligheidscampagne

Bij RGS zijn we er ons dagelijks van bewust dat veilig werken geen kwestie is van denken, maar van doen! Met onze LOVE-campagne (Let Op Veiligheid Eerst) brengen we veilig werken nog eens extra onder de aandacht.

De tien regels van LOVE hebben onder andere betrekking op het schoon en netjes houden van de werkplek, wat te doen bij gevaarlijke situaties, persoonlijke hygiëne en bescherming en het juiste gebruik van machines en gereedschappen. Volgens de regels van LOVE moet bovendien voorafgaand aan de werkzaamheden altijd een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) worden uitgevoerd. Met onze tien LOVE-regels voor veilig werken, die ook gelden voor iedere inhuurkracht, creëren we een optimaal werkklimaat voor mens en milieu.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Terug naar nieuws