Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Nieuwsberichten

Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.


Hybride sloopmachine in materieelpark RGS

De eerste hybride sloopmachine heeft afgelopen maand zijn intrede gedaan in het machinepark van RGS. Met deze CAT 336F Hybrid kunnen we verder invulling geven aan onze duurzaamheidsambities. Dankzij de hybride technologie wordt het brandstofverbruik verlaagd en de uitstoot van schadelijke gassen verminderd. Bovendien is de machine stiller.

De investering in een hybride CAT helpt RGS bij het verder verminderen van de CO2-uitstoot’, motiveert directeur Herman Nijkamp zijn keuze voor deze machine. ‘Minder schadelijke emissie, minder brandstofverbruik en minder geluid dragen bij aan de zorg voor de omgeving.’

De machine beleefde zijn vuurdoop bij een sloopproject in opdracht van Akzo Nobel in Hengelo. RGS sloopt hier met de CAT 336F Hybrid in vijf weken tijd een waterzuivering. In deze industriële omgeving komt de machine goed tot zijn recht. Akzo Nobel is al meer dan 25 jaar een tevreden klant van RGS.

De volgende uitbreiding van het machinepark van RGS staat alweer op stapel. In januari 2018 wordt een Hitachi ZX690LC-6 geleverd. Deze machine wordt voorzien van een giek van maar liefst 35 meter.

Terug naar nieuws