Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Nieuwsberichten

Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.


Enorme machine voor Rijssense Gebouwen Sloperij

Naast een Cat 349 UHD met een werkbereik van zo’n 26 meter heeft RGS een tweede sloopkraan met lange giek in het machinepark opgenomen. Deze ruim 100 ton zware Hitachi ZX690LCH-6 UHD heeft een werkbereik van 35 meter. RGS investeert in specialistische materieel om al haar werken zelfstandig te kunnen uitvoeren. 

Inmiddels is de Hitachi ZX690LCH-6 UHD volop in bedrijf. Na aflevering kon de machine direct aan het werk bij de sloop van een verzorgingshuis in Heerde. Daarna ging de machine op transport naar Zeewolde, om te worden ingezet bij de ontmanteling van het voormalige antennepark. (link naar dit bericht)

De Hitachi, die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste emissie-eisen, is de tweede aanschaf van RGS in korte tijd. In het najaar van 2017 deed de eerste hybride sloopmachine zijn intrede in het machinepark van RGS, om verder invulling te geven aan onze duurzaamheidsambities. Dankzij dit specialistische materieel is RGS bij het uitvoeren van werken niet afhankelijk van anderen.

De Tubantia heeft een mooi artikel geplaatst over onze nieuwe sloopmachine.

Klik op onderstaande foto om het artikel te lezen.

Terug naar nieuws

Recente projecten