Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

Demolitionday in Almelo, een groot succes!

De eerste editie van Demolitionday was een daverend succes! Op het Indiëterrein in Almelo ontvingen wij alle geïnteresseerden om hen kennis te laten maken met de sloopbranche.

Onder het genot van een kopje koffie en/of een heerlijk broodje hamburger kon men zien hoe de voormalig textielfabriek van Ten Cate gesloopt werd. Met uiterste precisie werd het beton weggeknipt. 2 van onze kranen verzorgden deze demonstratie. Daarnaast waren er tal van activiteiten te doen. Zo kon men een letterpuzzel leggen met onze mobiele kraan, een bal door een korf proberen te gooien met onze minikraan of een keer op onze grootste kraan zitten. Daarna nog een lekker ijsje of een heerlijke suikerspin en de dag was compleet. De fijne sfeer en de mooie opkomst zorgden uiteindelijk voor een geslaagde dag!

Hieronder enkele sfeerbeelden van de dag:

 

Terug naar nieuws