Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

Bijzondere dag voor Mannus Nijkamp & RGS

Na 49 jaar dienstverband nam Mannus Nijkamp op 1 februari 2019 formeel afscheid van ons prachtige bedrijf. Mannus trad op 1 juni 1970 in dienst bij de Rijssense Gebouwen Sloperij. Zijn vader, wijlen Hermannus Nijkamp, was op dat moment eigenaar van het Rijssense bedrijf. In 1995 nam Mannus het bedrijf over van zijn vader en onder zijn leiding is de verdere basis gelegd voor RGS zoals het er nu staat. Zijn zoon, Herman Nijkamp, heeft inmiddels de leiding van RGS overgenomen. En al met al is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste sloopbedrijven van Nederland. RGS heeft zich ontwikkeld tot een landelijke speler met aanzien.

Mannus bekleedde bijna alle functies binnen ons bedrijf: handsloper, kraanmachinist, vrachtwagenchauffeur, uiteraard directeur maar ook acquisiteur en springmeester. In zijn periode hebben wij talloze prominente werken mogen uitvoeren. Gemeentehuis Rijssen, Holland Tyre in Assen, Toren Overhoeks Amsterdam, Ariënsplein Enschede, Indiëcomplex Almelo, Hilton hotel Schiphol en natuurlijk P2 Schiphol. Zomaar een greep uit onze eindeloze collectie.

Via deze weg willen wij, namens alle medewerkers van RGS, Mannus hartelijk bedanken voor de inzet van al deze jaren. Wij wensen je al het goede toe tijdens je pensioen en hopen dat je, samen met Ina, nog lange tijd in goede gezondheid kunt genieten van je vrije tijd, kinderen en kleinkinderen. Het ga je goed!

 

Tubantia schreef een mooie artikel over onze scheidende directeur.

 

Terug naar nieuws