Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

Bezoek RGS tijdens Demolition Day op het Indiëterrein in Almelo

Bezoek RGS tijdens Demolition Day op het Indiëterrein in Almelo

Tijdens ‘Demolition Day’ op zaterdag 22 september kunnen door heel het land slooplocaties worden bezocht. Iedereen kan dan met eigen ogen zien hoe sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden worden uitgevoerd. Ook RGS doet mee aan ‘Demolition Day’. De activiteiten van ons bedrijf op het voormalige terrein van Koninklijke Ten Cate in Almelo, ook bekend als het Indiëterrein, zijn dan van dichtbij te volgen.

Waar ooit de voormalige textielfabrieken van Koninklijke Ten Cate in Almelo stonden, verrijst nu een nieuw stukje Almelo. RGS heeft de opdracht gekregen om in verschillende fases gebouwen op het terrein te slopen. Een uitdagend werk waarbij oude elementen gespaard worden om bij de nieuwbouw her te gebruiken.

 

Sloopdemo

Tijdens Demolition Day kunnen bezoekers vanaf een veilige afstand zien hoe twee van onze sloopkranen de werkzaamheden uitvoeren. Ook onze nieuwste aanwinst, een ruim 100 ton zware Hitachi ZX690LCH-6 UHD met een werkbereik van 35 meter, is op het terrein aanwezig. Verder zijn er voor de jeugd tal van activiteiten, waaronder een springkussen en een kleurwedstrijd.

Wie geïnteresseerd is in de activiteiten van RGS en eventueel meer wil weten over de carrièremogelijkheden bij ons bedrijf, is welkom op zaterdag 22 september tussen 10.00 en 15.00 uur op het Indiëterrein in Almelo.

 

Terug naar nieuws