Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?
Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 
 
 

Afscheid na 48 jaar dienstverband bij RGS

Meer dan 48 jaar werkzaam bij zelfde bedrijf!

Rijssen – Op vrijdag 19-10-2018 heeft Mans Nijkamp na een periode van ruim 48 jaar formeel afscheid genomen van zijn collega’s. Dit gebeurde bij de Poort van Twente in Rijssen. In de jaren dat Mans werkzaam was voor het familiebedrijf RGS heeft hij het bedrijf zien groeien tot één van de grootste sloopbedrijven van Nederland. Mans werkte als chauffeur, snijbrander…etc. en is nog niet van plan om de werkzaamheden helemaal naast zich neer te leggen. Als reactie op het “Mans bedankt voor alles” zei hij:  “Ik bin nog nit vot”…..

 

Daarnaast werden  op deze avond, maar liefst 4 collega’s gefeliciteerd met hun 12,5 jarig jubileum. Deze mijlpaal bereikten  Marcel Nijkamp, Stefan Klompenmaker, Erik Leusink en Bas Ebbing bij RGS. Zij hebben meegeholpen aan de enorme groei die het bedrijf in de achterliggende jaren gemaakt heeft. Op de feestelijke avond is hen, in het bijzijn van familie en collega’s, veel lof toegezwaaid.

RGS Slooptechnieken maakt al bijna 60 jaar werk van duurzaam slopen. Slagkracht door teamwork is de slogan en het feit, dat medewerkers langjarig verbonden blijven aan het bedrijf spreekt boekdelen.

De avond werd afgesloten met het aanbieden van passende cadeaus aan de jubilarissen door de directie en de personeelsvertegenwoordiging.

 

Terug naar nieuws