Sloopmachines en kranen beschikbaar voor verhuur

Machineverhuur

Machineverhuur en kraanverhuur

RGS heeft een uitgebreid en geavanceerd materieelpark, variërend van een 1 tons machientje tot een 100 ton zware kraan met 35 meter lange sloopgiek. Tot het machinepark behoort ook een hybride sloopkraan. Al onze machines, al dan niet met lange sloopgiek, zijn met vaste machinist beschikbaar voor verhuur.

Neem contact op
Scroll
Hitachi ZX690LCH-6 UHD

Onze 100 ton wegende Hitachi ZX690LCH-6 UHD kan zowel met de reguliere giek als met een 35 meter lange sloopgiek worden gehuurd. Deze krachtpatser met een groot werkbereik voldoet vanzelfsprekend aan de strengste emissie-eisen.

Werkhoogte
35 mtr
Gewicht
110 ton
Cat 349 UHD

Naast de Hitachi ZX690LC-6 heeft RGS een tweede high reach sloopmachine beschikbaar voor de verhuur. Onze 70 ton zware Caterpillar 349 UHD kan worden voorzien van een 26 meter lange sloopgiek.

Werkhoogte
26 mtr
Gewicht
70 ton
Hitachi ZX490LCH-6

Onze Hitachi ZX490LCH-6 is bij uitstek geschikt voor zwaar sloopwerk. De sloopmachine is standaard al compleet uitgevoerd maar op verzoek van RGS voorzien van nog diverse extra’s waaronder bescherming van dak en ramen, beplating aan de onderzijde en een overdrukunit.

Werkhoogte
11 mtr
Gewicht
50 ton
Cat 336F Hybrid

Ook onze hybride machine is beschikbaar voor verhuur. De Cat 336F Hybrid staat met zijn hybride technologie garant voor een laag brandstofverbruik, laag geluidsniveau en minder uitstoot van schadelijke emissies.

Werkhoogte
10 mtr
Gewicht
36 ton
Cat 324E

Onze Cat 324E heeft zich al op menig project bewezen als een betrouwbare en veelzijdige machine. De robuuste, 25 ton zware machine staat ook onder zware omstandigheden zijn mannetje.

Werkhoogte
9 mtr
Gewicht
25 ton
Hitachi ZX 190W-5

Ook voor het huren van een 19 ton wegende graafmachine op banden bent u bij RGS aan het goede adres. Onze Hitachi ZX 190W is snel, krachtig en stabiel en op tal van uitdagende projecten inzetbaar.

Werkhoogte
8 mtr
Gewicht
19 ton

Sloopmachines en kranen huren

Heeft u een mooi project aangenomen, maar beschikt u niet helemaal over de juiste machines? Dan kan huren van materieel een juiste optie zijn. Ook als u snel wilt schakelen door een machine in te huren, bent u bij RGS aan het juiste adres. Al onze machines kunnen, met vaste machinist, worden ingehuurd. 
Tot ons uitgebreide en geavanceerde machinepark behoren onder andere een:

  • CAT 336F Hybrid (minder CO2-uitstoot)
  • 50 ton zware Hitachi ZX490LCH-6
  • 70 ton zware CAT 349 UHD met 26 meter sloopgiek
  • 100 ton zware Hitachi ZX690LC-6 met 35 meter sloopgiek

Vanzelfsprekend kunnen wij ook het transport van de machines voor u verzorgen. RGS heeft een (inter)nationale transportvergunning zodat er ook voor derden gereden mag worden. Dankzij onze goed geoutilleerde machines en gekwalificeerde machinisten kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig en snel wordt opgepakt.